Περιοδικό «Θέσεις»

Το ιστορικό θεωρητικό περιοδικό της Αριστεράς, οι Θέσεις, συνεχίζει την υπερτεσσαρακονταετή πορεία του, συνεργαζόμενο πλέον με τις Εκδόσεις των Συναδέλφων, αρχής γενομένης από το τεύχος 166 που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024.

Στη νέα εποχή που ζούμε, εποχή στην οποία οξύνεται διαρκώς η καπιταλιστική βαρβαρότητα, οι Θέσεις εξακολουθούν να είναι, όσο ποτέ άλλοτε, ένα πολύτιμο εργαλείο ανάλυσης και κριτικής, πάντα με έμφαση στα ζητήματα της πάλης των τάξεων.

Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων είναι περήφανες που ξεκινάει αυτή η συνεργασία.

Η τιμή του περιοδικού, που κυκλοφορεί τέσσερις φορές τον χρόνο, είναι 10 ευρώ ανά τεύχος.

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι:

36 ευρώ ιδιώτες εντός Ελλάδας

50 ευρώ ιδιώτες στο εξωτερικό

55 ευρώ για τα νομικά πρόσωπα

Μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές/τριες είτε περνώντας από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων των Συναδέλφων (Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια • τηλ. 2103818840) είτε συμπληρώνοντας τη διαδικτυακή φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Αν πάλι δεν σας ταιριάζει κανένας από τους παραπάνω τρόπους, κάντε την κατάθεσή σας στον τραπεζικό λογαριασμό των Εκδόσεων των Συναδέλφων στην τράπεζα Πειραιώς.

ΙΒΑΝ: GR93 0172 0800 0050 8006 5297 711

Δικαιούχος: ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Κατόπιν, στείλτε ένα email στις Εκδόσεις των Συναδέλφων ([email protected]), γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) και επισυνάπτοντας το αποδεικτικό κατάθεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν καταθέσετε τα χρήματα από άλλη τράπεζα, επιλέξτε να επιβαρυνθείτε τα τραπεζικά έξοδα.